لیست پیام های زهرا باقري
از آیه: تا آیه:
انتخاب سوره :
  سوره جمعة آیه 1 - الا بذکر الله تطمئن القلوب
دکتر یه عالمه براش دارو نوشت می دونست تاثیری نداره و معده دردش که عصبی است خوب نمی شود. از روی یاس و نامیدی رو کرد به طرف دکتر و گفت: آقای دکتر میشه خواهش کنم به من داروی قرآنی بدید؟
دکتر با تعجب از پشت شیشه های عینکش نگاهش کرد و گفت: خانم من داروی قرانی ندارم!
از مطب دکتر بیرون آمد و در سمت دیگر خیابان منتظر ماشین شد. برای اولین تاکسی دست بلند کرد و سوار شد. راننده رادیوی ماشین را روشن کرد. گوینده رادیو گفت: الا بذکر الله تطمئن القلوب: با یاد خدا دلها آرامش می یابد و کسی که هر روز این ذکر را با معنی اش بگوید به آرامش می رسد در کنار حضور قلب و نماز اول وقت.
وقتی به خانه رسید ظهر شده بود وضو و گرفت و نماز خواند و بعد رو به قبله شروع به گفتن ذکر کرد: الا به ذکر الله تطمئن القلوب: با یاد خدا دلها آرامش می گیرد. چند ماهی گذشت حالا دیگر معده دردش خوب شده بود و طوفان حوادث نمی توانست آرامشش را به هم بزند. زیرا او داروی هر روزه قرانی اش را یافته بود.
توضیح : آرامش+ دکتر+ بیماری+ ذکر
قالب : اعتقادی گوینده : زهرا باقری
منبع : زهرا باقری موضوع اصلی : بیمار- مریض
امتیاز داوران :
امتیاز کاربران :
نظرات کاربران :
1) پاشاپور : علامه طباطبایی فرمودند: سوره های مسبحات که با یسبح و سبح شروع می شود، پنج عدد است:
سوره حدید، حشر، صف، جمعه و تغابن .
در روایت است که رسول الله صلی الله علیه و آله این پنج سوره را هر شب قبل از خواب می خواندند . از سبب قرائت این سوره ها سؤال کردند; حضرت جواب فرمودند: «در هر یک از این سوره ها آیه ای است که به منزله هزار آیه از قرآن است .»
(محمد حسین، حسینی طهرانی، مهر تابان، قم، انتشارات باقرالعلوم علیه السلام، صص 157- 156.)
علامه طباطبایی فرمودند: مرحوم قاضی اول دستوری که می دادند، ذکر یونسی بود و دیگر مسبحات است که هر شب تلاوت شود .
فرمودند: در خبر مسبحات خمس است که سوره اعلی را ندارد و ما این حدیث را به مرحوم قاضی عرضه داشتیم و ایشان با وجود این، سخت مصر بودند که سوره اعلی قرائت شود . زیرا خودش هم چیزهایی می دانست که از استادان سینه به سینه اخذ کرده بود .»
(حسن، حسن زاده آملی، هزار و یک نکته، قم، مرکز نشر فرهنگی رجاء، چاپ دوم، 1356، صص 5- 6)
علامه طباطبایی تأکید بسیار داشتند که سالک هر شب این سور را بخواند و اگر نتوانست لااقل سوره مبارکه حشر را حتما بخواند.

2) پاشاپور : مرحوم صدرالمتألهین معتقد است،تمامی موجودات از جهت طبیعت و اراده و عقل متوجه و پوینده به سوی حق تعالی هستند و این معنی در بیشتر محسوسات جوهری مشاهده می‌شود. بنابراین روشن است که هرموجودی به حسب وجود شیء، برپروردگار خویش که متصف به صفات جمالی و منزه از نقایص امکان است، عارف می‌باشد و هرکس که خدا را شناخت، ناچار او را به زبان حال و یا قال و یا فعل، تسبیح و تقدیس و تنزیه می‌نماید، پس هرموجودی به ستایش او تسبیح‌گوست، جز آن کس که قوه? وهم ـ که تغییر دهنده خلقت الهی است ـ بر او غالب باشد.28
خلاصه? نظر ایشان این است که هر موجود به خدا عارف است و هرکه عارف باشد، او را تسبیح می‌کند.