لیست سوال های مهدي ايثاري‌نيا
از آیه: تا آیه:
انتخاب سوره :
  سوره اعراف آیه 20 - رابطه خوردن از درخت و کشف سوء‌ه
چه ارتباطی بین خوردن از شجره ممنوعه و کشف سوءه وجود داشت؟ از ظاهر آیه بر می‌آید که شیطان با هدف "لیبدی لهما ما ووری ..." آنها را ترغیب به خوردن از آن درخت نمود.
قالب : تفسیری گوینده : مهدی ایثاری‌نیا
منبع : موضوع اصلی : داستان حضرت آدم (علیه‌السلام)
امتیاز داوران :
امتیاز کاربران :
نظرات کاربران :
نظری ثبت نشده است.
  سوره اعراف آیه 12 - برتری آتش بر خاک
آتش چه برتری بر خاک دارد که شیطان را بر اساس قیاس به توهم برتری بر انسان دچار نمود.
توضیح : به ویژه که در آیه بعد خدای متعال به شیطان خطاب می‌فرماید که " فما یکون لک ان تتکبر"
قالب : اعتقادی گوینده : مهدی ایثاری‌نیا
منبع : موضوع اصلی : آتش
امتیاز داوران :
امتیاز کاربران :
نظرات کاربران :
1) عالمی (داور) : با سلام
طبق فرموده خودتان قیاس ابلیس باطل بوده و صرف آفرینش از خاک یا آتش موجب تفاضل نیست اما با نگاه مادی و غیر الهی ابلیس خاک گل شده و خشک شده کجا و آتش سوزاننده کجا .
این تفاوت در نگاه باعث می شود گرفتار این مغالطه شود
همان گونه که امر الهی بر سجده بر آدم را نادیده گرفت و آدم را مشاهده کرد
ابلیس به جای نگاه به امر کننده دانا به انسان مسجود نگریست و بدبخت شد
  سوره انعام آیه 156 - کتب آسمانی پیشین
در جای‌جای قرآن کریم اشاره به نزول کتاب آسمانی بر حضرت موسی و حضرت عیسی (علیهما و علی نبینا السلام) شده و اسم کتاب‌های آسمانی این دو بزرگوار تورات و انجیل اعلام شده است. حال آنکه مسیحیان و یهودیان ادعایی مبنی بر نزول کتاب از طریق وحی ندارند و کتاب مقدس (شامل عهد قدیم و جدید) فراتر از تورات و انجیل است و کل آن توسط شاگردان و پیروان این دو پیامبر بزرگوار جمع‌آوری شده. پاسخ چیست؟
قالب : تاریخی گوینده : مهدی ایثاری‌نیا
منبع : موضوع اصلی : داستان حضرت موسی (علیه‌السلام)
امتیاز داوران :
امتیاز کاربران :
نظرات کاربران :
1) عالمی (داور) : باسلام
تورات و انجیل در بیان قران وحی هستند و کلام الهی اما تورات و انجیل موجود توسط دیگران جمع اوری شده و به نام تورات و انجیل معروف شده اند لذا نه معجزه اند و نه کلام الهی و نه راه هدایت
2) ایثاری‌نیا : نده هنوز پاسخ خود را نگرفته‌ام. از سیاق آیات مختلف و تعبیرات به کار رفته در آنها بر می‌آید که منظور از تورات و انجیل،‌همان کتبی بوده که در عصر پیامبر اکرم -صلی‌الله علیه و آله وسلم- در اختیار یهود و نصاری بوده (مصادیق آیات در ذهنم نیست، اما برخی آیات اشاره دارند که شما به آنچه ما وحی کردیم و در دست شما است عمل نکردید و یا چیزی شبیه این مضمون) و ظاهرا به لحاظ تاریخی این کتب تا عصر ما تغییر نکرده‌اند.
3) ایثاری‌نیا : در ادامه پیگیری این سؤال مطلبی از سایت استاد انصاریان یافتم که به نظرم تا حد زیادی پاسخی به این سؤال بنده است:

http://www.erfan.ir/20030/%D9%82%D8%B1%D8%A2%D9%86-%D9%88-%DA%A9%D8%AA%D8%A8-%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%84%D9%87%DB%8C